Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
English
 

City-Boxen Delux- top of the line!

Vi är stolta att kunna presentera City-Boxen serie exklusiva kvalitets boxar. City-Boxen DeLux. Det är boxar av mycket hög kvalitet till ett överkomligt pris. Boxar som står sig väl i den internationella konkurrensen av kvalitetsmärken men med betydligt lägre prislapp. Alla Delux modeller måttbeställs och tillverkas för att passa i ditt stall, efter hur du vill ha det.

Våra vanligaste modeller är Royal Wave som har en öppen front lösning med slagdörr, Buckingham och Windsor. Du kan beställa alla modeller i många olika utförande, tex med eller utan dekorbräda, olika dörrar, V-galler, svängkrubbor mm. Alla ståldetaljer är varmgalvaniserade och om så önskas pulverlackas dom därefter med valfri RAL färg.
Alla boxfronter kan även beställas i rostfrittstål.

Detaljer som hästhuvud eller dekorkulor på stolpar ger den lilla extra känslan av lyx. Alla Delux modeller tillverkas mot beställning och ni får en detaljerad ritning med exakta måttangivelser innan produktionen sätter igång. Du kan välja mellan många olika modeller av fronter, boxdörrar, infälld foderlucka, hölucka, ventilationsgaller mm 

Profiler
 
Rör i gallerdel:   26 Ø
Avstånd rörprofiler:   85 mm
Fyrkantsprofil:   60x40 och 50x50, 50x30 och 40x20Stolpar:  108 Ø
Boxfyllnad: plastplank, bambu, hardwood, 32 mm


Bläddra i vår inspirations katalog
Ladda upp Produktblad Delux
Läs om nyheter och titta på bilder på facebook 
Specialtillverkad front för de mindre hästarna, svartlackad med bambuplank.
Fler biler hittar du på Facebook 

Standarboxen

Flexibla och lättmonterade boxar
Vi arbetar konstant med att utveckla våra hästboxar och stalltillbehör med fokus på säkerhet, hållbarhet och flexibilitet. Vi erbjuder nu ytterligare flexibilitet, större valfrihet och enklare montering. Vi är ensamma på marknaden med en vändbar gallerkassett till boxdörren samt höj och sänkbara, löstagbara stolpfästen. Vi har också tagit fram en skjutdörr som glider lätt och tyst.

Flexibel boxdörr - Ska hästen titta ut på höger eller vänster sida i boxdörren? Med vår nya vändbara gallerkassett till boxdörren väljer du själv var öppningen ska sitta. Du behöver inte bestämma dig när du köper boxen utan prova vad som känns bäst. Vill du ändra sida på öppningen vänder du enkelt själv gallerkassetten i skjutdörren med några få justeringar.
Löstagbarar stolpfästen - vi har tagit fram ett helt nytt flexibelt kopplingssystem för våra boxarna som både förenklar monteringen och gör inredningen mer flexibel. I stället för hörnstolpar med svetsade fästen för mellanvägg och front, anpassade för en specifik placering av boxarna, är nu alla stolpfästen löstagbara, ej till bärande stolpar. Detta innebär att du mycket enkelt kan montera upp/ned boxarna och återanvända alla stolpar och stolpfästen oberoende av hur dom placeras.


Höj och sänkbara väggar - med våra nya stolpfästen får du även en justerbar box på höjden. Har du tex en lite ponny som ska står i boxen kan du enkelt sänka inredningen så han kan titta ut. Du placerar de löstagbara stolpfästen var du vill på koplingsstolpen och på så sätt kan du enkelt sänka och höja stålramen med galler till önskad höjd. Det enda du behöver göra är att justera plankhöjden.Sänkt skjutdörr
Du kan enkelt ändra befintlig skjutdörr så den även passar de mindre hästarna..
 


Royal Wave är en vacker inredning med öppen front. Inredningen är varmgalvaniserad och valfri
färg kan därefter läggas på.
Buckingham är fronten med det lilla extra som tillverkas 
efter era mått. Allt stål är varmgalvaniserat och kan fås i valfri färg.Windsor är den mest exklusiva modellen i Delux serien. På bilden en svartlackad front med plastplank.


Galvade fronter med mörkbruna plastplank och snurrkrubba.Välj själv vilken sida i dörren öppningen ska sitta. Vändbar dörrkasett
Löstagbara stolpfästen ger enklare montering samt höj
och sänkbar boxinrednig.