Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
English
 
Nöjda kunder i hästens favoritbox
Vi har funnits på marknaden sedan 80-talet och idag hittar du City-Boxen på såväl stora ridanläggningar, ridskolor som i små privata stall runt om i Norden och i England. Oavsett om du ska ha en box eller femtio boxar kan vi leverera den lösning som passar just dina behov. Vår långa erfarenhet, stora hästkunskap och genuina intresse av att tillverka och utveckla kvalitetsboxar har lett till att vi år efter år kunnat erbjuda våra kunder robusta och säkra hästboxar med mycket lång livslängd.

Vill du titta på våra boxar i verkligeheten innan du bestämmer dig? Maila eller ring oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med en boxägare nära dig.

Du hittar fler referenser i vår katalog
 
Läs om  Stall Ekebacken verksamhet Kristianstadsbladet.
  Stallmiljöer
Våra kunder har alla olika behov och krav på stallinredning, det kan vara alltifrån specialdesign till svåra monteringsytor. 

på vår facebook sida hittar du fler bilder och nyheter

 
Boxdörrar, detaljer och tillbehör
I vår katalog kan du titta närmare på våra produkter uppmonterade i olika stallmiljöer.


Klicka för att se fler bilder från Willands Farm.

Willands Farm -valde City-Boxen
Stryktåliga, robusta och lättskötta boxar av hög kvalité till rätt pris gjorde att vi valde City-Boxen till vårt nya stall, säger Christina Nyström på Willands Farm. Läs intervju med Christina om hur hon gick till väga när hon valde leverantör.  Valde Stallinredning från City-Boxen 

 


Referensanläggningar

(PDF 151kb) 


Referenspersoner i Sverige
(PDF 83kb) 


Stall Artness
Jeanette & Joen Björnberg i österslöv utanför Kristianstad vade City-Boxen.
StallArtness har en standard inredning med skjutdörrar med öppningsbart galler, vippkrubba och ventilationsgaller i varje boxfront. Stallportarna City-Doors är valvade med fiskbensmönster och har delat dörrbald. City-windows i stål är valvade med härdat glas och har löst fönstergaller som viks åt sidan i boxen. Duschspilta med spolarm och golvbrunn från City-Boxen.


Stall Artness ett modernt och funktionellt stall

City-Doors & City-Windows

Standardboxar med 3,5 meters stallgång

Alla fronter har ventilationsgaller & vippkrubba

Låsbar innerdörr till sadelkammaren

Vacker sadelkammare & fikarum

Fiskbensmönstrad port, delat dörrblad 2 500 mm

Valvat stålfönster med härdat glas, 80x87/100Vill du rekommendera vår stallinredningen till andra? Maila bilder på dina City-Boxar till oss så lägger vi in dem i vårt referensbibliotek som vi just nu håller på att bygga upp.