Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
English
City-Boxens uteboxar
En rejäl, väldesignad och lättmonterad utebox. Du kan välja mellan en rad olika utföranden och material. Från den enklaste modellen med skärmtak, skjutdörr med galler (plexigals på vintern) och granvirke, till den lite mer påkostade modellen med sadeltak, takbjälkar, plastplank och engelska boxdörrar.

Den vanligaste modellen av uteboxar är en enkelrad med skärmtak, skjutdörrar med öppningsbart galler, granplank och fibercementtak. Du kan även välja ett plåttak eller bitumentak. Taken finns i olika färger.

Läs mer om Fibercementtak på vår hemsida Bygg & Anläggning Fibercementtak
Ladda upp Produktblad uteboxar

  
Uteboxen med sadeltak
En rejäl konstruktion med takbjälkar i trä som gör att du får mer rymd och bättre luft i dina boxar. Sadeltak kan du välja oavsett om du vill bygga ett utestall med en boxrad eller två boxrader med stallgång. Vi rekommenderar till denna modell det kondensfria och ljudlösa Fibercementaket. 
Standardmodellen inkluderar skjutdörr med öppningsbart galler som du enkelt kan montera en plexiglasskiva på vintertid. Du kan även beställa heltäckt skjutdörr eller delade boxdörrar med eller utan fönster sk engelska boxdörrar.
Allt stål är varmgalvaniserat. Standardfyllning är granvirke, men fler och fler kunder väljer den underhållsfria plastplankan.

På City-Boxen nya hemsida "Bygg & Anläggning" kan du läsa mer om utestall/ligghallar  
Fler bilder på uteboxar och vindskjul hittar du på  Facebook 

Vindskydd och ligghallar

Enkel och lätt att montera på gjuten platta eller fristående i en hage. Samma konstruktion som våra uteboxar, du väljer själv storlek och utförande. 

Den vanligaste modellen har skärmtak och fibercement tak, helt öppen front eller med två ingångar. Ingången görs i samma storlek som t.e.x en skjutdörr så man lätt kan göra om vindskjulet till uteboxar med mellanväggar och dörrar i fronten.

Vi rekomenderar ett fibercementtak som hästarna inte kan skada sig på, det är kondensfritt och ljuddämpande tak med lång livslängd, vi lämnar 10 års garanti. Du kan även välja ett plåttak kan eller bitumentak. Ligghallar görs enligt samma konstruktion som utestalll med sadeltak, oftast med två stora ingångar i på varje kortsida.
 
Prisexempel Vindskydd
3x3 meter, inkl skärmtak med fibercement, granplanksfyllning 12 500 kr (15 625 kr)
3x6 meter, inkl skärmtak med fibercement, granplanksfullning 22 000 kr (27 500 kr)