Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
English
 

Svenska Kvalitetsprodukter- till bra priser
City-Boxen är ett helsvenskt företag som sedan slutet av 80-talet har levererat 10 000-tals boxar, spiltor och stalltillbehör till nöjda kunder runtom i hela Norden och England. Vi har under senare år specialiserat oss på att utveckla ett brett sortiment av produkter för din hästanläggning och utökat våra produkter och tjänster med alltifrån byggnation av ridhus och stall till försäljning av skrittmaskiner, Aquatrainers, fibercementtak mm. Läs mer på våra nya hemsida>>.

Vi arbetar fortlöpande med produktutveckling för att alltid kunna ligga steget före och vara ledade på marknaden när det gäller säkerhet, funktion och kvalitet. Vår ambition är att varje år presentera nyheter och utveckla våra produkter.

Tillverkning, utleveranser och försäljning sker från vårt huvudkontor i Kristianstad. Vi har även återförsäljare i Norge och Danmark där vår inredning finns på såväl stora ridanlägningar som i mindre privat stall. Våra återförsäljare>>Nöjd Kundgaranti
Vi som jobbar på City-Boxen är måna om att ge dig ett personligt bemötande och erbjuda en hög kunskaps- och servicenivå i våra kontakter med dig. För att klara den ökade efterfrågan på marknaden utan att göra avkall på kvalitet och god servicen arbetar vi aktivt med utbildning, produktutveckling och kvalitetssäkring i hela företaget.

Du kan alltid förvänta dig att komma i kontakt med kunnig och engagerad personal när du kontaktar oss på City-Boxen. Vi hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan utforma en bra och säker stallmiljö där dina hästar står säkert och mår bra i våra boxar.

Vi har nöjdkund garanti och du har full returrätt på alla standardprodukter inom 7 dagar.

För oss är det viktig att du är nöjd med oss som leverantör. Maila gärna dina synpunkter till oss och tala om hur vi sköter oss.Våra medarbetare

Göran Bergström
är inte bara en duktig medarbetare som bla gör specialtillverkad stallinredning och ser till att era ordrar packas. Han är också en duktig fälttävlands ryttare.


City-Boxens personal på väg till Zakopane
Vinterkonferens 2012 

Organisationen
City-Boxen International AB är ett aktiebolag med verksamma delägare som tillsammans har lång erfarenhet av företagsledning, försäljning och produktutveckling. Våra medarbetare är "häst människor", med erfarenhet från såväl uppfödning som tävlingsverksamhet.

Vår ambition är att fortsätta växa på den skandinaviska marknaden genom att fortsätta levererera marknadens bästa stallinredning. -"Vi ska vara bäst på stallinredning för häst, både vad det gäller kvalitet, leveranssäkerhet och service till våra kunder".

Vi vidareutvecklar våra produkter utan att göra avkall på kvalitet, funktion och pris. Som ett led i vår satsning växte vi ur våra lokaler i Karlshamn och den 1 april 2008 flyttade vi hela företaget till nya större lokaler i Kristianstad. 

Vi ser framemot forsatt gott samarbete med såväl privatstall som stora hästanläggningar.
Hans Tuvehjelm
VD och ägare

Hans hjälper dig med tips och ideer vid renovering eller nybyggnation av ditt stall.

Hans är Civ. Ekonom med lång erfarenhet från företagsledning/utveckling i från bla Telecom och It branschen. 

Har ett stort hästintresse och det finns idag fem hästar på egna gården.

Välkommen att Kontakta Hans för kostnadsförslag eller rådgivning.
Marie Johnson
Delägare

Ansvarar för företagsutveckling, marknadföring, events och annonsering.

Marie driver även Munkeberg Human & Horse Development 
och är specialiserad på Ryttarens sits & balans.

På Munkebergs H&H kan du deltaga på helg clinics, privatträning eller lämna din häst för vidarutbildning.