Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
Våra Boxar
English
 

Leverans från City-Boxen

Snabb leverans
Standard inredning utlevereras inom ca 7-14 arbetsdagar* från vi mottagit en påskriven orderbekräftelse. Beställer du specialtillverkad inredning som tex speciella box- eller fönstergaller, stalldörrar eller stallfönster kan du räkna med ca 3 veckors leveranstid.

Vi anlitar vår ”närmsta granne”, Schenker BTL som hämtar leveranser hos oss dagligen. Normalt kommer bilen med leveransen till dig inom 1-3 dagar från det att produkterna har lämnat oss, lite beroende på var i landet du bor.

På väg till dig
När vi har levererat ut din inredning ringer vi och talar att leveransen är på väg. Du får ditt sändningsnummer och kan sedan enkelt själv kontrollera var din leverans befinner sig genom lägga in sändningsnumret i tracking systemet eller ringa ditt närmsta Schenker BTL kontor för mer information. Det är viktigt att du anger rätt leveransadress och kontaktuppgifter till oss så att chauffören enkelt kan komma i kontakt med dig dagtid för att avtala tid för avlastning.

Du måste själv ha truck eller traktor med gafflar för avlastning av inredningen. Fraktbolaget har ingen möjlighet att lasta av inredningen till dig. Stål och plankfylland kommer separerat och ligger på pall.

Innan du skriver på följesedeln
Var mycket noga med att besiktiga och räkna alla kolli. Om du skriver på följesedeln kan du inte i efterhand reklamera transportskador eller saknats gods. Vid transportskada eller saknatgods måste chauffören fylla i en skadeanmälan som du får en kopia av direkt på plats. Därefter meddelar du oss samma dag så vi kan åtgärda reklamationen omgående.

CityBoxen ansvar ej för några reklamationer anmälda senare än 7 dagar efter erhållen leverans.

* Vissa avvikelser kan förekomma beroende på säsong
 
Betalningsvillkor    Finansiera din stallinredning
Vi tillämpar kontant betalning, vilket innebär att betalningen ska vara CityBoxen tillhanda innan leveransen lämnar fabriken. En banköverföringen kan ta upp till 3 dagar så det är viktigt att du betalar i god tid för att inte försena din leverans. Vid snabba leveranser tex. nästa dag kan du faxa/maila inbetalningskvittot till oss så levererar vi ut din beställning direkt.

Du kan även betala med efterkrav* dvs direkt till chauffören vid leveranstillfället. Vill du betala med efterkrav måste du meddela oss detta vid ordertillfället. För efterkrav utgår en avgift som är beroende av leveransens storlek.

Hämta du själv inredningen i Kristianstad gäller kontantbetalning.

Du har 7 dagars fri returrätt på samtliga produkter.

*kontakta oss för mer information ang. avgifter osv.

Om du inte vill betala din stallinredning kontant kan vi erbjuda dig finansiering via Wasa Kredit- Hästsportens finansieringsbolag. Du kan låna från 7000 kr upp till 150 000 kr utan säkerhet och bestämmer själv din återbetalningstid max 84 månader.

Läs mer om lånevillkor, beräkna din månadsavgift och ansök om lån