Stallbyggnad och häststall

Vi på City-Boxen International AB har i flera års tid tillverkat stallinredning av hög kvalitet. Under de senare åren har vi dessutom utökat vår verksamhet med att dessutom bygga bland annat stallbyggnad, uteboxar, ridhus och häststall. Vi levererar i vår verksamhet allt från standard boxinredning till innovativa skräddarsydda lösningar till mindre och större hästcentra. Alla våra produkter finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike – och vi expanderar varje år. Vår fabrik med kontor hittar ni dock centralt i Kristianstad i Skåne. Där finner ni också våra visningslokaler.

Olika typer av stallbyggnader

Hos oss kan du hitta den stallbyggnad som passar dig och din häst allra bäst. Våra häststall kan komma i många olika varianter: ligghall, utebox, utestall, vindskydd, ridhus och deluxboxar. Vi säljer dessutom inredning till era hästars bostäder med allt från bås och boxar. Allt för dig och din häst och era gemensamma behov finns att hitta hos oss – finn din perfekta stallbyggnad och det perfekta häststallet.

stallbyggnad häststall

Våra olika tjänster och produkter

Vi är en helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar. Hos oss hittar ni bland annat olika typer av stallbyggnader och häststall, men också allt ni kan tänka er att ha till och i stallarna. Välj bland våra olika modeller av våra produkter och välj själv om ni vill ha någon av våra tjänster:

Varför välja oss?

Vi vill alltid ge dig som kund det lilla extra vad gäller utbud, kvalitet och personlig service. Ni kan dessutom välja själva vilken typ av stallbyggnad ni vill ha – kanske ett häststall till din häst? Allt vi tillverkar gör vi själva, så ni kan lita på att produkterna vi erbjuder är av bra kvalitet. Dessutom har våra medarbetare lång erfarenhet och kan erbjuda dig som kund både praktiska råd och vägledning om ni är i behov av det.

Hos oss får ni således bra kvalitet, personlig service, en helhetsleverantör som erbjuder allt ni kan tänka er till ert stall och era hästar. Vi erbjuder också projektering och rådgivning. Dessutom står ni som kund alltid i fokus och att ni är nöjda är det viktigaste för oss.

Hör av er redan i dag!

Är ni ute efter en smart lösning till ert häststall? Eller är ni kanske ute efter en annan typ av stallbyggnad? Hör då av er till oss! Det gör ni bäst via antingen email, telefon eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från er – vare sig ni är ute efter en produkt eller bara vill veta mer.