Skrittmaskin för fyra till åtta hästar

Med en skrittmaskin från oss på City Boxen möjliggör du för din häst eller hästar att få regelbunden motion i en skrittmaskin i världsklass. Vi på City Boxen har i över 30 år tillverkat och försett stall med stallinredning och utrustning av högsta kvalitet. Vi förser ditt stall med all inredning som krävs, från boxar och spiltor till just skrittmaskiner och nu sedan vi utvecklat vår verksamhet så kan vi även erbjuda våra kunder byggnation av stallar. Vi skräddarsyr alltid våra produkter efter dina behov och förutsättningar och ser till att skapa en optimal miljö för dig och din häst eller hästar.

Därför ska du välja en skrittmaskin från City Boxen

En skrittmaskin möjliggör för dig att på ett enkelt och tidseffektivt sätt ge din häst den dagliga motion som krävs för att den ska må bra. Oavsett om skrittmaskinen är placerad inomhus eller utomhus så är det viktigt att den opererar som den ska, detta då det kan förstöra motionsschemat om hästens program tvingas avbrytas till följd av dålig utrustning. Många skrittmaskiner klarar ofta inte av mer än en häst åt gången, och/eller är svåra att operera. Vår skrittmaskin å andra sidan går att specialbeställas och anpassa efter det antal hästar du har, på så vi kan du ge dina hästar bättre motion ur ett tidsperspektiv. Med en skrittmaskin från oss på City Boxen får din häst möjlighet till motion lös i en trygg miljö tillsammans med sina kompisar.

Så arbetar vi på City Boxen

Vi på City Boxen strävar alltid efter att du ska få en så trivsam, trygg och positiv upplevelse som möjligt med oss. Alla vi som arbetar på City Boxen har lång erfarenhet av att arbeta med hästar och/eller i en stallmiljö och vet hur stort ett byggnationsprojekt i ett stall kan kännas. Med oss får du en tydlig arbetsplan och med hjälp av tydlig kommunikation och samtal ser vi till att skapa en så optimal, trygg och bra miljö som möjligt åt dig och dina hästar.

Kontakta oss om du har frågor

Har du frågor om vår stallinredning? Eller vill du få mer detaljerad information om hur vi kan hjälpa just dig, ta då kontakt med oss på City Boxen så hjälper vi dig med att ta hitta rätt lösning för just dig och ditt stall.

Vi på City Boxen är helhetsleverantören av rid- och hästanläggningar som satsar på kvalitet och smarta lösningar. Vi har nöjda kunder i hela Norden och är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud av kvalitetsprodukter till ett bra pris med personlig service. Hör av er för offert eller för mer information. Kontakta oss för mer information.

close_2

Kontakta oss

close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage