HÄSTSOLARIUM

Vi erbjuder 3 och 4 panel hästsolarium till attraktiva priser. Våra solarier kännetecknas av en enkel konstruktion. De är utrustade med fläktar som ger rätt mängd luftcirkulation. Detta förlänger lampans livslängd, och hästen torkar dessutom mycket snabbare. Se vår prislista eller kontakta oss nedan.

Solarium häst

Förbättra din hästs hälsa och återhämtning med vårt högkvalitativa hästsolarium från City Boxen. Genom att investera i ett solarium för häst kan du främja bättre blodcirkulation och hjälpa den att ta upp blodsocker mer effektivt. Vårt hästsolarium är utformat med fokus på prestation och välbefinnande och genom att exponera din häst för infrarött ljus kan det bidra till en snabbare återhämtning efter träning eller skada.

Hästsolarium – så fungerar de

Våra hästsolarium är utformade som stora IR-lampor som avger infrarött ljus. Det är dock viktigt att skilja mellan UV-strålning och IR-strålning, eftersom de har helt olika effekter. IR-strålarna är uppvärmande strålar som är nödvändiga för alla levande varelser, till skillnad från UV-strålar. För hästar som tillbringar mycket tid inomhus under kallare säsonger blir tillgången till IR-strålning särskilt viktig. Våra solarium till häst ger möjlighet att få den värmeeffekt som behövs för att främja både hälsa och välbefinnande. Genom att exponera hästen för infrarött ljus kan detta bidra till att öka blodcirkulationen och lindra stelhet i musklerna.

30 års erfarenhet

Under de senaste 30 åren har vi på City Boxen varit dedikerade till att hjälpa hästägare i och utanför Norden med deras behov. Vi har omfattande erfarenhet och expertis inom området, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter till våra kunder. Kontakta oss gärna för mer information om våra hästsolarium och hur de kan bidra till att din häst mår bättre och återhämtas snabbare.

Mått

1000x1000mm

Tjocklek

30mm + dräneringsraster 18mm

Vikt

Ca.30 kg/st
close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
    Hallbyggnad

    Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

    Krävs bygglov?
    Isolerad/Oisolerad
    Stomme
    Grundläggning
    Ljusinsläpp
    Portar och dörrar
    Montage
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.