Om CITY BOXEN

Stallinredning av hög kvalitet.

Vår vision

Vår vision – är att våra produkter alltid ska vidareutvecklas för att tillgodose våra kunders önskemål om design och fokus på kvalitet och säkerhet.

City Boxen International AB

Vi har genom 30 år tillverkat och sålt många olika typer av hästboxar till kunder i och utanför Sverige. Du är också välkommen till oss i Kristianstad.

City Boxen International AB har i mer än 30 år tillverkat stallinredning av hög kvalité. Under årens lopp har också City Boxen utökat verksamheten med att bygga stallar, utestallar, uteboxar, ligghallar och ridhus. Vi levererar allt från standard boxinredning till innovativa skräddarsydda lösningar till mindre- och större hästcentra.

Går du i tankarna på att bygga nytt stall och funderar du på hur du vill ha dina boxar, har vi kanske tillverkat något liknande tidigare och kan förmedla kontakt, så du kan se hur det ser ut eller prata med kunden.

Våra medarbetare har både lång- och bred erfarenhet och kan därför erbjuda dig som kund båda praktiska råd och vägledning vid behov. Våra produkter finns representerade i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Frankrike, Malta, Schweiz och USA. och vi expanderar varje år.

Hos oss hittar du allt du behöver för att färdigställa ditt stall. Stallinredning av hög kvalitet som är prisvärd – är vår specialitet. Välj mellan många olika modeller av hästboxar, utestall, uteboxar, ligghallar, vindskydd, eller ridhus, skrittmaskiner, solarium, stalldörrar, gummimattor, vattenkoppar, krubbor, mm.

Om affärsgruppen

City Boxen International AB
är ett bolag, som ingår i en affärsgrupp, bestående av Halber AB och Halber Solar AB.

Halber AB
Vårt systerbolag Halber AB har bred erfarenhet av byggnation och planering av allt från små till stora byggprojekt.

Halber Solar AB
är ett dotterbolag till Halber AB, som har expertis inom energieffektiva lösningar, tillhörande planering och installation inom solenergi och batterilagring. Halber Solar AB erbjuder allt från installation på mark till tak.

City Boxen, Halber och Halber Solar har kunniga medarbetare inom sina respektive kompetensområden och samarbetar om många projekt, för att du som kund skall få en bra helhetslösning.
Detta i hopp om att du ska bli nöjd med ditt projekt, oavsett storlek eller typ av projekt.