Funderar du på att bygga stall?

Ta kontakt med oss på City Boxen! Vi har i över 30 år försett nöjda kunder i och utanför Norden med färdiga stall  som vi tillverkar i södra Sverige. Att bygga ett helt nytt stall är ett stort projekt som kräver noggrann planering och investeringar både i tid och kostnader. Med oss på City Boxen hjälper vi dig från planering till färdigt stall. Kontakta oss via vårt formulär eller ring oss direkt, så kan vi ge råd och tips på dina funderingar. Bygg stall idag!

Tips när du ska bygga stall

Det finns mycket att tänka på när du ska bygga stall. Vi hjälper dig med det mesta men det kan ändå vara bra att tänka på några saker innan du kontaktar oss.  

Fundera först över var ditt färdiga stall bäst passar på din mark. Kontrollera också att du har tillräckligt med utrymme för både själva byggnaden och nödvändiga utomhusområden. 

När det gäller själva utformningen av stallbyggnaden är det viktigt att prioritera både hästarnas välbefinnande och praktiska aspekter. Tänk på att ha tillräcklig ventilation för att säkerställa frisk luftflöde och att undvika fuktproblem. För att underlätta skötseln av hästarna bör du också planera för en effektiv och praktisk foder- och vattenförsörjning. Se även till att foderstationerna är enkla att rengöra. Organisera även utrymmen för borstning, sadling och hantering av hästarna på ett sätt som underlättar daglig skötsel. Bygg ett stall som är välplanerat och kan hålla under lång tid framöver.  

Bygg stall idag 

När du vill bygga stall och få hjälp av oss kan du förvänta dig en enkel och effektiv process. Vi tar fram ritningarna för att skapa en grundläggande design baserat på dina specifikationer och önskemål av ditt färdiga stall. När ritningarna är klara skickar vi dem till dig för godkännande. Du har möjlighet att gå igenom ritningarna och göra eventuella ändringar eller justeringar för att säkerställa att det slutliga resultatet uppfyller dina behov och förväntningar. 

När ritningarna är godkända och vi har fått grönt ljus från dig, påbörjar vi tillverkningsprocessen av stallet. Vi använder högkvalitativa material och moderna tillverkningsmetoder för att säkerställa att varje komponent är välbyggd och hållbar. Man kan säga att vi gör ditt stall till byggsats för att sedan komma ut och installera det. Tiden det tar att montera stallbyggnaden kan variera beroende på olika faktorer. Det kan inkludera din budget och hur snabbt du vill ha det färdigt. Vi är medvetna om att varje projekt är unikt och vi strävar alltid efter att arbeta i enlighet med dina tidsramar och önskemål. Kontakta oss på City Boxen och bygg stall idag!

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.