Så bättrar du hästens blodcirkulation

Investera i ett solarium för häst från oss på City Boxen och hjälp din häst med att få bättre blodcirkulation. Med ett högkvalitativt solarium från oss hjälper du även din häst med att bättre ta upp blodsocker och överlag bidra till en snabbare återhämtning.

Därför ska du välja City Boxen

Hästar arbetar hårt och musklerna blir ofta överansträngda, det är därför viktigt att du ger din häst de mest optimala förutsättningarna för återhämtning som det bara går. Med ett solarium från oss på City Boxen hjälper du din häst med att:

 • Värma upp musklerna före arbete
 • Torka snabbare efter utförd träning
 • Slappna av sina muskler efter hårt arbete

Så fungerar det

Våra hästsolarium kan egentligen bäst beskrivas som en stor IR-lampa som ger ifrån sig infrarött ljus. Det är dock viktigt att skilja på UV-strålning och IR-strålning då dessa är två vilt skilda typer med helt olika effekter. IR-strålarna till skillnad från UV-strålar är en form av uppvärmande strålar som alla levande varelser behöver och för en häst som under de kallare säsongerna spenderar en stor del av sin tid inomhus blir det därför extra viktigt att djuret får tillgång till detta.

Så arbetar vi på City Boxen

Vi på City Boxen strävar alltid efter att du ska få en så trivsam, trygg och positiv upplevelse som möjligt med oss. Alla vi som arbetar på City Boxen har lång erfarenhet av att arbeta med hästar och/eller i en stallmiljö och vet hur stort ett byggnationsprojekt i ett stall kan kännas. Med oss får du en tydlig arbetsplan och med hjälp av tydlig kommunikation och samtal ser vi till att skapa en så optimal, trygg och bra miljö som möjligt åt dig och dina hästar.

Därför ska du välja oss på City Boxen

Vi på City Boxen har över 30 års erfarenhet av att erbjuda stallinredning till nöjda kunder över hela Norden. Vi erbjuder allt från spiltor och skrittmaskiner till stallar och tillbehör och för oss är en nöjd kund alltid det viktigaste i vårt arbete. Genom att erbjuda produkter i världsklass och en löpande kommunikation ser vi till att hitta de mest optimala lösningarna åt våra kunder och deras hästar. När du letar efter ett högkvalitativt solarium till din häst så är det oss du ska kontakta, välkommen till City Boxen!

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.