Så skyddar du hästarna mot oväder

Dags att bygga vindskydd för din häst eller dina hästar? Det ger hästarna möjlighet att söka skydd från oväder när de är ute på lösdrift samtidigt som de skapar en välbehövd variation i hästens dagliga miljö, en omväxling som får din häst att må bra. När du ska bygga ett nytt skydd åt din häst så ska du ta kontakt med oss på City Boxen, vi är experter på hästinredning och har hjälpt stallägare och hästägare över hela Norden med att skapa bättre miljöer åt deras hästar. Vi har även perfekta ligghallar som skyddar era hästar mot oväder.

Så ska du tänka kring ditt köp

När du ska planera för din nya stallutrustning åt din häst eller dina hästar så finns där en del saker som du bör ta i beaktning. Hur många hästar du har är självklart det viktigaste att tänka på. Detta då det kan vara kritiskt hur du väljer att planera och anlägga in- och utgångar, då du aldrig vill skapa en känsla av trängsel för hästarna . En annan aspekt som kan vara bra att ha i åtanke är vilket underlag som du väljer att ha. Det vanligaste är man har en helgjuten platta i vindskyddet, detta då det hjälper till att hålla torrt och skapar en bra stående-miljö för hästarna. Ett annat alternativ till botten är att lägga grus, detta fungerar lika bra som en helgjuten platta men tenderar att lättare bli blött.

En häst som går på lösdrift är ständigt placerad utomhus, detta betyder att skyddet inte bara måste fungera som just ett skydd mot vinden utan också erbjuda samma bekvämligheter som en traditionell stallbox. Hästen behöver exempelvis tillgång till mat och vatten samt en yta som är bekväm om den måste lägga sig, så oavsett vilket underlag du väljer så är det viktigt att täcka denna med ett generöst lager av halm eller spån. En större ligghall är också ett bra alternativ för fler hästar.

Välj oss på City Boxen

Om du vill ha över 30 års erfarenhet av stallinredning och hjälp av motiverad samt kunnig personal med lång erfarenhet av att arbeta med stallprodukter och hästar, då ska du välja oss på City Boxen. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av produkter för stallet och levererar allt från ligghall till skrittmaskiner i världsklass.

Vi tillverkar våra produkter själva och erbjuder allt som du kan tänka dig till din häst och ditt stall. Fundera på vad som skulle passa er och era behov allra bäst och vi kan med allra största sannolikhet hjälpa er med att lösa era behov. I många fall skräddarsyr vi våra produkter och lösningar åt våra kunder för att på bästa sätt kunna tillmötesgå de varierande behov som finns. Vi kan garantera att ni inte kommer att bli besvikna med våra produkter.

Få en prisvärd och bra lösning

Vi på City Boxen strävar alltid efter att du ska få en så trivsam, trygg och positiv upplevelse som möjligt med oss. Alla vi som arbetar på City Boxen har lång erfarenhet av att arbeta med hästar och/eller i en stallmiljö och vet hur stort ett byggnationsprojekt i ett stall kan kännas. Med oss får du en tydlig arbetsplan och med hjälp av tydlig kommunikation och samtal ser vi till att skapa en så optimal, trygg och bra miljö som möjligt åt dig och dina hästar.

När du ska investera i nya stallprodukter, ta då kontakt med oss på City Boxen så hjälper vi dig med att hitta den mest optimala och prisvärda lösningen för just dig, dina förutsättningar och framförallt; för dig och dina hästar.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.