Foderhäck till din häst

foderäck hästEn foderhäck är ett redskap som gör det enkelt och effektivt att utfodra många djur samtidigt. Foderhäckarna minimerar också foderspill, eftersom fodret samlas på ett ställe och inte trampas ut i hagen som det annars kan göra. En foderhäck kan vara anpassad för häst, får och rådjur och kan således komma i många olika varianter och storlekar för att passa de olika behoven som finns. Dock är alla foderhäckar tillverkade i kraftiga stålkonstruktioner och hög kvalitet eftersom de ska användas i många år framöver. Det är således ett mycket kraftigt redskap som kommer med många fördelar för både dig och din häst.

Vi på City-Boxen är butiken som tillgodoser er hästälskare med allt ni kan tänkas behöva för att färdigställa ert stall. Vår specialitet är prisvärd stallinredning av hög kvalitet. Vi har allt från krubbor och solarium till stallmattor och foderhäckar till dig och din häst.

Vi har tillverkat stallinredning under många år och har under denna tid utökat vår verksamhet med att bygga stallar, utestallar, uteboxar, ligghallar och ridhus. Och då har vi dessutom valt att leverera allt från standard boxinredning till innovativa skräddarsydda lösningar. Välkommen att hitta den perfekta foderhäcken till din häst hos oss. Vår fabrik och våra visningslokaler ligger centralt i Kristianstad i Skåne, men vi tillverkar vår stallinredning och säljer till nöjda kunder i hela Norden.

Varför köpa en foderhäck?

En foderhäck till häst är ett fantastiskt redskap, inte minst under vintermånaderna då hästarna behöver mer foder under sin dagliga utevistelse. Självklart finns det andra metoder, såsom att fodra med IKEA-kassar i olika omgångar på marken, men då finns det risk för mer spill. Dessutom gör en foderhäck att du sparar tid, eftersom du slipper att springa med kassar flera gånger per dygn.

Varför välja oss vid köp av foderhäck?

City-Boxen är en helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar och våra kunder, som befinner sig i hela Norden, är nöjda med vårt arbete. Därför är vi mycket stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare och hästälskare ett stort utbud av kvalitetsprodukter till ett mycket bra pris med personlig service. Vi strävar ständigt efter att ge dig som kund det lilla extra vad gäller utbud, kvalitet och service.

Vill ni ha en smart lösning och en foderhäck till er häst som håller mått och kvalitet? Hör då av er till oss redan i dag! Det gör ni enklast via vårt kontaktformulär här på hemsidan eller via telefon. Annars är ni varmt välkomna att besöka oss på Änganmöllans industriområde i Kristianstad!