Gummimatta för din häst i stallet

Ett hårt stallgolv kan göra att benen på din häst eller dina hästar tar skada, detta i sin tur skapar obehag för djuren och bidrar överlag till mer orolighet och en icke-trivsam levnadsmiljö. Med en stallmatta eller gummimatta från oss på City-Boxen så hjälper du till med att avlasta för din häst när den befinner sig i stallet och bidrar till en mer trivsam stallvistelse för din häst.

Gummimatta vid brist på spån – eller som komplement

Med en gummimatta i ditt stall slipper du använda lika mycket spån, detta medför att du sparar pengar genom att investera i en gummimatta från oss på City-Boxen samtidigt som du skapar en bättre miljö för din häst. Med en stallmatta på plats behöver du bara strö ett tunt lager spån då du redan har ett slitstarkt och pålitligt underlag i ditt stall.

gummimatta stallmatta häst

Att köpa stallmatta till häst från oss på City-Boxen

När du köper stallmatta till din häst från oss på City-Boxen så gör du det på metervara och anpassar alltså mängden gummimatta efter ytan så att du inte behöver betala för mer stallmatta än vad som krävs. Vi som arbetar på City-Boxen har såklart själva stort intresse av hästar och många av oss har även egna stall. Vi vet därför hur viktigt det är att med rätt produkter både för dig och din häst. Vi anpassar stallmattan utifrån dina behov och ösnkemål och kommer gärna med idér och tankar på vad vilken typ av gummimatta som kan passa bäst för just ditt stall.

Därför ska du välja oss på City-Boxen när du ska köpa gummimatta till häst/stall

Om du vill ha över 30 års erfarenhet av stallinredning och hjälp av motiverad samt kunnig personal med lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med stallprodukter och hästar så ska du välja oss på City-Boxen när du ska köpa stallmatta. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av produkter för stallet och levererar allt från boxar till spiltor och skrittmaskiner i världsklass.

Kontakta oss redan idag

Vill du ha stallinredning i världsklass från en firma som bryr sig om dig och ditt stall? Ta då kontakt med oss på City-Boxen idag så hjälper vi dig hitta de bästa lösningar för just ditt stall, dina behov och dina förutsättningar.

Vi är din helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar som satsar på kvalitet och smarta lösningar. Vi har nöjda kunder i hela Norden och är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett sort utbud av kvalitetsprodukter till ett bra pris med personlig service. Hör av er för offert eller för mer information.