Dörrar och fönster till stallet - Så hittar du rätt

Har det blivit dags att investera i nya dörrar och fönster till ditt stall? Kontakta oss på City Boxen, så hjälper vi dig gärna med att hitta just rätt lösningar för ditt stall. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda skräddarsydd stallinredning till kunder över hela Norden och med oss får du ett väl utfört arbete och ett hållbart resultat.

Detta ska du tänka på när du köper dörrar och fönster till ditt stall

Att köpa stalldörrar och stallfönster är svårare än vad man kan tro, det krävs mycket eftertanke och ett stort öga för detaljer när man genomför inköpet. Främst då det är viktigt att hästen dels inte kan komma ut, men också så att den inte kan skada sig oavsiktligt på vassa kanter eller täckeshängare som kan tänkas finnas på dörrar och liknande. Om där finns krokar och dylikt så kan detta exempelvis leda till att hästen fastnar med sin mule och på så vis kan skada sig.

City-Boxens utbud

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika fönster och dörrar till ditt stall, vi erbjuder bland annat:

 • Fönster i varmförzinkat stål
 • Fönster i trä
 • Engelska uteboxdörrar
 • Klassiska tvådelade dörrar i trä

Vi har alltid kunden i fokus och är anpassningsbara när det kommer till specialbeställningar, kontakta oss för mer info.

Därför ska du välja oss på City Boxen

Vi på City Boxen har i över 30 år försett stall och ridhus över hela Norden med förstklassig stallinredning och alla våra stalldörrar och stallfönster är tillverkade av oss själva i vår fabrik. När du anlitar oss på City Boxen för att införskaffa nya fönster eller dörrar till ditt stall så kan du vara säker på att det blir rätt och att du får ett hållbart resultat. Vi skräddarsyr alltid våra produkter och lösningar efter våra kunders behov och ger dig en bra kundupplevelse genom mångårig erfarenhet och förståelse för vad du som stallägare behöver.

Brett utbud av produkter för stallet

Utöver dörrar och fönster erbjuder vi på City Boxen även andra produkter, som stallinredning och allt tillbehör till stallet. Vi tillverkar också uteboxar, utestallar och vindskydd för hästar på lösdrift.

Kontakta oss och få offert

Oavsett vad du har för behov till ditt stall, om du behöver fönster, dörrar eller kanske rent av ett nytt stall, så kan du alltid vända dig till oss på City Boxen. Hos oss får du skräddarsydda och svensktillverkade produkter av hög kvalitet till ditt stall och vi garanterar att du kommer bli nöjd med din stallinredning när du väljer oss på City Boxen. Välkommen att kontakta oss idag via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss så tar vi ditt ärende vidare. Behöver du rådgivning från någon av våra experter så är du välkommen att ringa oss så guidar vi dig mot rätt produkt för just ditt behov.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.