Komfort utomhus: Skapa en optimal boendemiljö

Letar ni efter en ny utebox till era hästar? Anledningar till varför denna kan vara att föredra är många. Det är främst ett enklare och billigare sätt att utöka stallplatser på, än att bygga ett traditionellt stall. Den kommer dessutom oftast i ett robust material, eftersom den måste tåla väder och vind under många olika omständigheter.

Men den absolut viktigaste anledningen till varför du ska låta dina hästar stå i uteboxar är så klart för deras skull, eftersom den på så sätt håller sig mer frisk. Detta i och med att dålig stallmiljö med otillräcklig ventilation, damm och fukt kan orsaka svåra luftvägsproblem och hosta som kan bli besvärligt att bli av med. Då blir boxen en kostnadseffektiv lösning där din häst får tillgång till ren och frisk luft dygnet runt helt enkelt.

Vi på City Boxen International AB har varit verksamma i många år och är tillverkare av stallinredning av hög kvalitet. Vi har under årens lopp även utökat vår verksamhet genom att bland annat bygga stallar, utestallar, ligghallar och ridhus. Vi levererar således allt som du kan tänka dig till och för dig och din häst – allt från standard boxinredning till innovativa skräddarsydda lösningar samt mindre och större hästcentra. Du hittar alltså allt du behöver för att färdigställa ditt stall. Stallinredning av hög kvalitet som är prisvärd – det är vår specialitet.

Vi levererar våra egentillverkade produkter till hela Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike, men om du vill besöka vår fabrik med konto och våra visningslokaler så är du varmt välkommen till oss centralt i Kristianstad i Skåne.

Våra tjänster och produkter

Vi erbjuder mer än bara produkter, då vi faktiskt står till tjänst med att faktiskt bygga och montera dessa. Vi har utvecklats under årens gång och i dagsläget kan vi hjälpa er med att bygga ert stall med uteboxar eller kanske montera er skrittmaskin. Vi vill ni ska vända er till oss för era stallbehov.

Vi på City Boxen är en helhetsleverantör av stallinredning och stalltillbehör med egen tillverkning. Ni kan således känna er trygga med att det vi tillverkar är av hög kvalitet och med omsorg – för både dig och din häst.

Ni kan själva fundera på vad ni behöver och vad som skulle passa er av våra produkter, sedan kan ni välja mellan våra olika modeller. Vi kan erbjuda er allt från vanliga täckeshängare och foderkrubbor till hela boxar med montering.

Varför välja City Boxen?

Om ni är ute efter kvalitet och smarta lösningar, är vi det självklara alternativet. Våra medarbetare har både lång och bred erfarenhet och kan därför erbjuda dig som kund både praktiska råd och vägledning vid behov. Kontakta oss idag!

För att sammanfatta vilka vi är och varför ni borde välja oss kan vi uttrycka oss i några ord:

 • Kvalitet
 • Service
 • Helhetsleverantör
 • Projektering
 • Rådgivning
 • Kunden i fokus och nöjda kunder
close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.