Skapa en trygg och trivsam utomhusmiljö för din häst

Vi är City Boxen International AB – företaget som kan hjälpa er med hela ert utestall från start till mål. Vår fabrik med kontor och visningslokaler ligger centralt i Kristianstad i Skåne, men våra produkter säljer vi i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike och vi expanderar varje år och blir bara större och större. Hos oss kan du hitta allt från olika modeller av hästboxar till stallfönster och stallmattor.

Då vi satsat på kvalitet och smarta lösningar, så har högkvalitativa och prisvärda stall samt inredning kommit att bli vår specialitet. Vi är en helhetsleverantör och vi tillverkar mycket själva. Du kan således få hjälp med hela processen när det kommer till stall, ända från inköp till montering.

En långsiktig lösning

Om ni vill ha era hästar hemma eller är i behov av extraplatser är uteboxar ett bra alternativ, men det är ännu bättre med ett utestall om ni vet att det är en långsiktig lösning. Våra stall är byggda i robusta material som skyddar mot väder och vind, håller länge och allt som oftast är de byggda i underhållsfria material.

Våra olika tjänster och produkter

Vi erbjuder mer än enbart stall och stallinredning, då vi faktiskt under årens lopp har utökat verksamheten genom att även erbjuda tjänster i form av byggnation och montering.

Vi producerar de flesta av våra produkter själva och erbjuder allt som du kan tänka dig till din häst och ditt stall. Fundera på vad som skulle passa er och era behov allra bäst. Vi kan garantera att ni inte kommer att bli besvikna med våra produkter.

Varför välja oss?

Då vi på City Boxen är en helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar, så är vi stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud av kvalitetsprodukter till ett mycket bra pris med personlig service. Alla våra medarbetare har både lång och bred erfarenhet, därför kan vi erbjuda dig som kund både praktiska råd och vägledning vid behov. Dessutom har vi som ambition att ge dig som kund det lilla extra vad gäller utbud, kvalitet och personlig service.

Man kan summera oss med dessa ord:

 • Kvalitet
 • Service
 • Helhetsleverantör
 • Projektering
 • Rådgivning
 • Kunden i fokus och nöjda kunder

Kontakta oss på City Boxen

Om ni är i behov av ett nytt utestall, uteboxdörrar eller någon annan av våra tjänster eller produkter, eller bara vill veta mer – hör av er till oss redan idag! Ni når oss enklast via antingen telefon, email eller via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi återkommer så snart vi kan! Annars är ni alltid välkomna att besöka oss i Kristianstad i Skåne där vi har vår fabrik med kontor och våra visningslokaler.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.