Bygga ridhus till en bra kostnad

Funderar du eller din ridförening på att bygga ett nytt ridhus? Då ska du eller ni ta kontakt med oss på City Boxen, vi är har i över 30 år försett nöjda kunder över hela Norden med stallinredning i världsklass tillverkade av oss själva. Att bygga det själv är ett stort projekt som kräver mycket planering och investering i form av både tid och kostnader. Vi på City Boxen är med dig hela vägen från start till mål.

Detta behöver du och så ser processen ut

När du tar kontakt med oss på City Boxen med förfrågan om att bygga ett nytt ridhus så börjar vi alltid med att ta ett genomgående möte med dig som kund där vi ser över dina behov och hur många stallplatser du behöver. Nästa steg blir att vi tar fram en offert med bland annat kostnaden som du sedan får godkänna. Efter detta arbetar vi fram en projektplan tillsammans med dig som kund där vi tar in all byggnationstid i beräkning, från första spadtag till färdigt projekt.

Beroende på om du planerar att ha dina hästar på lösdrift eller inne i stallet så är det viktigt att du planerar för hagar och andra utomhusytor för hästarna. Samt om du vill ha en eventuell skrittmaskin i anknytning till ridhuset. Hos oss på City Boxen hittar du lösningar till en bra kostnad för dig och dina hästar oavsett behov och förutsättningar och vi är alltid med dig hela vägen tills färdig resultat.

Så arbetar vi på City Boxen

Vi på City Boxen har i över 30 år inrett stall åt nöjda kunder över hela Norden. Vi är experter på stallinredning och alla våra produkter är framtagna och tillverkade av oss själva. När du vänder dig till oss på City Boxen på jakt efter stallinredning så får du alltid bästa tänkbara service och vi skräddarsyr alltid våra produkter och lösningar efter dina behov och förutsättningar. Så oavsett om du är på jakt efter en skrittmaskin, boxar eller spiltor till ditt stall så ska du ta kontakt med oss på City Boxen, vi hjälper dig med ditt framtida projekt.

Därför ska du välja oss på City Boxen

Som företag är vår ambition att ge dig som kund det lilla extra vad gäller utbud, kvalitet och personlig service. Hos oss får ni allt från täckeshängare till ett helt ridhus – vi tillverkar mycket av det vi säljer vi själva. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan erbjuda dig som kund både praktiska råd och vägledning vid behov.

Sammanfattat så kan vi erbjuda er:

 • Kvalitet
 • Service
 • Bra kostnad
 • Helhetsleverantör
 • Projektering
 • Rådgivning
 • Kunden i fokus

Intresserad av ett nytt ridhus till en bra kostnad? Kontakta oss!

Har du fler frågor om våra produkter eller om hur vi arbetar? Eller kanske vad kostnaden är? Tveka då inte att ta kontakt med oss på City Boxen så hjälper vi dig med att besvara dina frågor och hittar den mest optimala lösningen för just dig, ditt stall och för dina hästar. Varmt välkommen till oss!

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.