Måttanpassade fönster till ditt stall

Bygger du ett stall och är osäker på vilket fönster du ska välja? Att ditt stall förses med fönstergaller ser vi som en självklarhet om hästen själv kan komma åt fönstret. Du har i alla fall hittat rätt om du söker stallinredning av hög kvalitet. Vi på City Boxen International AB har i flera års tid varit en helhetsleverantör av stallinredning och stalltillbehör med egen tillverkning. Du hittar allt du kan tänka dig för att färdigställa ditt stall hos oss – med allt från tillverkning av ett helt utestall till mindre, men nödvändiga, produkter som fönster utrustade med galler.

Vi säljer våra produkter till hela Norden; Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike och vi blir bara större och större för varje år. Men för att besöka vår fabrik med kontor och visningslokaler får ni komma till oss i Skåne – vi är belägna centralt i Kristianstad.  

Våra olika fönster och galler

När det kommer till de fönster som ska finnas i häststall så säger jordbruksverket att stallet måste vara rustat med antingen fönster eller andra ljusinsläpp för dagsljus. Helst ska varje hästbox ha ett fönster och om hästen kan komma åt fönstret med nosen eller hovarna så måste det antingen vara okrossbart eller skyddat med galler. Därför erbjuder vi så klart olika varianter av fönster till ditt stall:

 • Fönstergaller: Ett fällbart och varmförzinkat galler som vi har i flera olika standardmått. Självklart kan vi även tillverka måttanpassade sådana efter beställning så du kan få det som just du behöver.
 • City-Windows: Ett varmförzinkat robust fönster i stål med säkerhetsglas och galler. Det är helt öppningsbart och sidohängt med flera olika vädringslägen. Detta fönster är helt underhållsfritt med rejäla gångjärn och finns i flera olika storlekar för att kunna passa i olika typer av stall.
 • Träfönster: Trots att vi tillverkar de flesta produkterna själva erbjuder vi ibland produkter tillverkade av pålitliga samarbetspartners. Vi samarbetar med en lokal tillverkare av träfönster och erbjuder ett stort utbud till mycket bra priser.

Kontakta City Boxen

När ni är i behov av fönster till stallet så vill vi vara ert självklara val. Vi hoppas att vi med vårt stora produktutbud och långa erfarenhet gör det till en självklarhet för er att kontakta oss. Ni når oss enkelt via kontaktformuläret här på vår hemsida eller via telefon och mail. Varmt välkommen till City Boxen!

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.