Stallmattor i gummi - därför är det bra för din häst

Ett hårt stallgolv kan göra att benen på din häst eller dina hästar tar skada, detta kan i sin tur skapa obehag och bidrar överlag till mer orolighet och en icke-trivsam levnadsmiljö. Med en stall- eller gummimatta från City Boxen hjälper du till med att avlasta din häst, när den befinner sig i stallet och bidrar till en mer trivsam stallvistelse för din häst.

Vid brist på spån – eller som komplement

Med gummimattor i ditt stall slipper du använda lika mycket spån. Detta medför att du sparar pengar, samtidigt som du skapar en bättre miljö för din häst. Med en stallmattor på plats behöver du bara strö ett tunt lager spån, då du redan har ett slitstarkt och pålitligt underlag i ditt stall.

Att köpa stallmatta från oss

När du köper stallmatta till stallgången, så gör du det på metervara. Till boxarna eller spolspiltan köper du per kvm. Vi som arbetar på City Boxen har såklart själva stort intresse av hästar och många av oss har även egna stall. Vi vet därför hur viktigt det är med rätt produkter, både för dig och din häst och kommer gärna med idéer och tankar på vad vilken typ av gummimatta som kan passa bäst för just ditt stall.

Därför ska du välja oss på City Boxen

Om du vill ha över 30 års erfarenhet av stallinredning och hjälp av motiverad samt kunnig personal med lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med stallprodukter och hästar så ska du välja oss på City Boxen när du ska köpa stallmatta. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av produkter för stallet och levererar allt från boxar till spiltor och skrittmaskiner i världsklass.

Kontakta oss redan idag

Vill du ha stallinredning i världsklass från en firma som bryr sig om dig och ditt stall? Ta då kontakt med oss på City Boxen idag så hjälper vi dig hitta de bästa lösningar för just ditt stall, dina behov och dina förutsättningar.

Vi är din helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar som satsar på kvalitet och smarta lösningar. Vi har nöjda kunder i hela Norden och är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett sort utbud av kvalitetsprodukter till ett bra pris med personlig service. Hör av er för offert eller för mer information.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.