PVC vindskydd – den ultimata lösningen för ditt stall

Våra PVC vindskydd är utformade för att erbjuda maximal skydd och komfort för dina hästar. De är tillverkade med en robust PVC duk på 900 gram/m2 och har en konstruktion i varmförzinkat stål, vilket gör dem mycket motståndskraftiga mot både vind och regn.

Robust och flexibel konstruktion

Vindskyddet är förankrat med kraftiga jordspätt som gör det stabilt även i hårda vindar. Det krävs ingen kantbalk eller plintar för förankring, vilket innebär att vindskyddet enkelt kan demonteras och flyttas vid behov.

Optimal ventilation och ljuddämpning

Fronten på vindskyddet är helt öppen och bakdelen är utrustad med ett kraftigt vindnät. Detta vindnät möjliggör god luftcirkulation och ger hästarna en bra överblick även på baksidan. Till skillnad från plåt, reducerar PVC-duken effektivt ljud från regn och vind, vilket skapar en lugnare miljö för hästarna.

Extra skydd och hållbara material

Inuti vindskyddet finns en solid sarg av vattenavvisande plywood, med möjlighet att välja återvunnen plastplank som tillval för ännu högre hållbarhet och miljövänlighet.

Storlekar för alla behov

Vindskydden finns i tre olika storlekar: 6m x 3m, 6m x 6m och 6m x 9m, vilket gör det enkelt att hitta en storlek som passar just ditt stall.

Med våra PVC vindskydd får du en flexibel, hållbar och ljuddämpande lösning som skyddar dina hästar från väder och vind. Den robusta konstruktionen och möjligheten att enkelt flytta vindskyddet gör det till ett utmärkt val för alla stallar.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.