Effektiv hantering av din hästutrustning

Vi är City Boxen International AB. Vi har i flera års tid tillverkat stallinredning av hög kvalitet och har under årens lopp dessutom utökat vår verksamhet genom att bygga stallar, utestallar, uteboxar, ligghallar och ridhus. Vi tillverkar således inte bara produkter till dig, din häst och ert stall, utan erbjuder även tjänster numera. Vi tillverkar allt från vindskydd till täckeshängare – både praktiska och nödvändiga saker. Våra produkter finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike och vi expanderar varje år. Vår fabrik med kontor och visningslokaler finner du dock centralt i Kristianstad i Skåne.

Varför täckeshängare?

Häng upp hästens täcke och hålla det borta under tiden du sysslar med annat. På våra modeller kan du till och med hänga flera täcken och hålla fler än ett borta åt gången. Det är en smidig lösning för dig som vill hålla ordning och reda i stallet. Dessa gör också att täcket luftas och vädras vilket minimerar risken för att täcket ska börja lukta illa och bli ofräsch. När du väl köpt din täckeshängare kommer du undra hur du kunde klarade dig utan en tidigare.

Våra tjänster och produkter

Vi är en helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar och levererar allt från standard boxinredning till innovativa skräddarsydda lösningar till mindre och större hästcentra. Vi har ett brett utbud av egentillverkade produkter och vi bygger många olika typer av stall till dig och din häst. Välj själva vad ni kan tänkas behöva och hur ni vill ha det – våra produkter kommer i många olika modeller. Vi kan erbjuda er allt från mindre stallinredning till större skrittmaskiner och stallbyggnader.

Varför ska du välja oss på City-Boxen?

Som företag är vår ambition att ge dig som kund det lilla extra vad gäller utbud, kvalitet och personlig service. Mycket av det vi säljer är saker som vi själva tillverkar i vår fabrik. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan erbjuda dig som kund både praktiska råd och vägledning vid behov.

Sammanfattat så erbjuder vi:

 • Kvalitet
 • Service
 • Helhetsleverantör
 • Projektering
 • Rådgivning
 • Kundfokus

Hör av er till oss när ni behöver täckeshängare!

Behöver ni en smart lösning till stallet? Kontakta oss. Hör av er till oss om ni är i behov av någon av våra produkter – eller om ni bara vill veta mer. Ni når oss enklast via telefon, email eller kontaktformuläret här på hemsidan.

close_2

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close_2

Få offert

Kontakta oss på formuläret nedan för att få en offert från oss.

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
  Hallbyggnad

  Här fyller du i information om den byggnad du önskar få offert på. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt.

  Krävs bygglov?
  Isolerad/Oisolerad
  Stomme
  Grundläggning
  Ljusinsläpp
  Portar och dörrar
  Montage
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.